Airconditioning

Laat een airco vakkundig installeren door onze STEK gecertificeerde monteur. Wij bieden oplossingen voor elke denkbare situatie. Van kantoor, praktijkruimte, woonhuis tot winkel en horecazaak, iedereen voorzien we in een passend airco systeem.

Alle soorten airco's

Er is tegenwoordig een ruime keuze in verschillende types airco's. Iedere situatie vraagt om een andere oplossing, samen met u bekijken we welke keuze voor u de beste is :

  • Wand airco
  • Plafond airco
  • Vloer airco
  • Mobiele airco

Een airco laten installeren? Onderhoud laten plegen aan uw bestaande airco systeem? Neem contact met ons op voor raad en daad!

Controle en onderhoud van airco's

Heeft een airco systeem van ons, dan benaderen we u automatisch ieder jaar voor het jaarlijks onderhoud. Zo weet u zeker dat uw airconditioning vlekkeloos blijft werken.

We reinigen en checken de binnenunit, meten de druk in en checken de andere onderdelen van de buitenunit. Ook de regel- en schakelapparatuur en de bevochtiger worden gecontroleerd.

Constateren we problemen? Dan bespreken we met u de noodzakelijke stappen. Als alles naar behoren werkt ontvangt u een onderhoudsrapport.

Laan van Heemstede 54
3297 AJ Puttershoek

Aangesloten bij