Airconditioning

Laat een airco vakkundig installeren door Derksen Elektrotechniek. Wij verzorgen dit in samenwerking met een STEK gecertificeerd bedrijf. Wij bieden oplossingen voor elke denkbare situatie. Van kantoor, praktijkruimte, woonhuis tot winkel en horecazaak, iedereen voorzien we in een passend airco systeem.

Alle soorten airco's

Er is tegenwoordig een ruime keuze in verschillende types airco's. Iedere situatie vraagt om een andere oplossing, samen met u bekijken we welke keuze voor u de beste is :

  • Wand airco
  • Plafond airco
  • Vloer airco
  • Mobiele airco

Een airco laten installeren? Onderhoud laten plegen aan uw bestaande airco systeem? Neem contact met ons op voor raad en daad!

airco-installatie

Controle en onderhoud van airco's

Heeft u een airco systeem van ons, dan benadert onze STEK-erkende partner u automatisch ieder jaar voor het jaarlijks onderhoud. Zo weet u zeker dat uw airconditioning vlekkeloos blijft werken.

Zo wordt de binnenunit gecheckt en gereinigd, wordt de druk gemeten en worden de andere onderdelen van de buitenunit gecheckt. Ook de regel- en schakelapparatuur en de bevochtiger worden gecontroleerd.

Constateert de monteur problemen? Dan bespreekt hij met u de noodzakelijke stappen. Als alles naar behoren werkt ontvangt u een onderhoudsrapport.

Laan van Heemstede 54
3297 AJ Puttershoek

Aangesloten bij