Datanetwerken

Data- en telecomnetwerken integreren steeds meer. We bellen steeds vaker over Voip (voice-over-IP) en willen steeds meer data door onze lokale netwerken en het internet versturen. Een optimaal werkend netwerk, met de juiste bekabeling is daarbij van groot belang.

datanetwerk aanleggen

Van advies tot installatie van datanetwerken

Derksen Elektrotechniek heeft ruime ervaring in dit vakgebied. Als electro installateur adviseren wij u over de juiste oplossing. We maken voor u de nodige indelingen en tekeningen. Als het plan klaar is zorgen wij ook voor de uitvoer daarvan. Van kabels trekken tot aansluitpunten en patchkast wordt door ons verzorgd. Uiteraard inclusief certificering en de gewenste service!

Een datanetwerk voor iedereen

Iedere opdracht

Wij zijn partner voor projecten van aanleg, tot controle en het onderhoud aan de installatie. Dat doen we vakkundig én we zorgen voor een vlekkeloos verloop.

Iedere branche

Onze projecten zijn veelzijdig. We kunnen aan de slag voor iedere branche. Zo werken we voor aannemers, woningbouwverenigingen en industrie.

Voor iedereen

Wij leveren onze diensten aan een diversiteit aan opdrachtgevers. Van particulieren, (semi) overheid tot het gehele MKB.

datanetwerk aanleggen

Databekabeling is werk voor specialisten

In databekabeling realiseren wij installaties van het type Cat5e, Cat6 en Cat6A. Met onze Fluke cable IQ networktester kunnen we het volledige netwerk checken. Het resultaat is een kwalificatierapport, hierin leest u de gegarandeerde kabelsnelheid.

Een goed advies, de juiste installatie en certificering van deze 'levensader' van uw bedrijf is werk voor specialisten. Derksen Elektrotechniek is zo'n specialist. Wij regelen het graag en goed voor u.

Laan van Heemstede 54
3297 AJ Puttershoek

Aangesloten bij