Uw elektrotechnisch installatiebedrijf

Derksen Elektrotechniek uit Puttershoek (Hoeksche Waard) is specialist in het installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties. Dat doen we op vakkundige wijze voor bedrijven én bij u thuis!

elektro installateur

Een vertrouwd elektroinstallateur

Het is van groot belang dat u kunt vertrouwen op uw bestaande, maar ook nieuwe installaties. Derksen Elektrotechniek is een erkend installatiebedrijf. Wij leveren een constante kwaliteit en hebben alle kennis uit dit vakgebied in huis.

Een elektrische installatie voor iedereen

Iedere opdracht

Wij zijn partner voor projecten van aanleg, tot controle en het onderhoud aan de installatie. Dat doen we vakkundig én we zorgen voor een vlekkeloos verloop.

Iedere branche

Onze projecten zijn veelzijdig. We kunnen aan de slag voor iedere branche. Zo werken we voor aannemers, woningbouwverenigingen en industrie.

Voor iedereen

Wij leveren onze diensten aan een diversiteit aan opdrachtgevers. Van particulieren, (semi) overheid tot het gehele MKB.

All-in dienstverlening

Wij kunnen u van dienst zijn bij het adviseren, tekenen en ontwerpen van zowel elektrotechnische als verlichtingsinstallaties. Een klantgerichte, vakbekwame werkwijze staan daarbij voorop. U krijgt gegarandeerd een installatie die naadloos aansluit op uw wensen. WIj realiseren het graag en met veel vakmanschap voor u.

Laan van Heemstede 54
3297 AJ Puttershoek

Aangesloten bij