Projecten

We werken dagelijks aan mooie projecten, van kleine 'klusjes', tot grote, totaalprojecten. Hier laten we u graag kennismaken met een aantal projecten.

Natuurbegraafplaats Zomerlanden, Heinenoord

In het gebouw wat hoort bij de Natuurbegraafplaats Zomerlanden hebben wij diverse installaties ontworpen en gerealiseerd. 

Hydroline bij Koni te Oud-Beijerland

In opdracht van Koni europe hebben we de complete elektrotechnische installatie verzorgd voor een nieuwe productielijn. Deze is bedoeld voor het produceren van schokdempers. 

Vervangen verlichting bij Overwater te Strijen

In opdracht van Rentmeesterskantoor Overwater te Strijen hebben we alle oude TL en PL armaturen vervangen voor energiezuinige led armaturen. 

Nieuwbouw magazijn van Pepe Parts te Heinenoord

In opdracht van Pepe Parts te Heinenoord hebben we de complete elektrotechnische installatie verzorgd voor een nieuwbouw magazijn. Ook hebben we tijdens dit project de data/telecom installatie verzorgd.

Vervangen van Tl verlichting naar Highbay led armaturen

In een opslagloods hebben we al de oude TL armaturen vervangen voor energiezuinige Highbay led stralers. Dit levert een besparing op van 60% op de energierekening van de verlichtingsinstallatie.

Vervangen van diverse meterkasten

We hebben verschillende verdeelkasten vervangen voor een diversiteit aan opdrachtgevers. Al deze kasten zijn van het merk ABB en dit zijn allemaal 3 fase kasten die geschikt zijn voor latere uitbreiding. 

Opslagloods Heinenoord

In opdracht van familie de Groot hebben wij een nieuwe elektrische installatie ontworpen en gerealiseerd. Voor de opslagloods aan de Boonsweg in Heinenoord.

Technische aanhanger pop-up hotels

Van onze klant Room 45 hebben wij de opdracht ontvangen om een elektrische installatie te ontwerpen en te realiseren voor in de technische aanhanger voor diversen pop-up hotels. 

Woonboerderij fam. Reedijk

deze woonboerderij, terrein, schuren en bestaand voorhuis hebben wij voorzien van een compleet nieuwe elektrische en alarm installatie

TP3 truckparking Schiphol

Van onze klant Room 45 hebben we de opdracht gekregen een elektro en data technische installatie te bedenken en aan te brengen in een nieuw faciliteiten gebouw op Schiphol airport. 

Nieuwbouw woning schuringsedijk, Numansdorp

Volledig nieuwe elektrische installatie aangebracht in een nieuwbouw schuurwoning aan de Schuringsedijk te Numansdorp.

Laan van Heemstede 54
3297 AJ Puttershoek

Aangesloten bij