Service & Kwaliteit

Al sinds onze start in 1996 kozen we voor een persoonlijke, adequate én professionele aanpak. Kwaliteit is ons handelsmerk en dat ziet u terug in de verschillende erkenningen die we hebben ontvangen.

Lid van Techniek Nederland

Derksen Elektrotechniek is vanzelfsprekend lid van Techniek Nederland (voorheen Uneto-Vni). Dit is de branche-organisatie voor de installatiebranche. Dit geeft voor u aan dat u te maken heeft met een elektroinstallateur die kennis van zaken heeft. Daarbij horen ook de kennis over veiligheid en regelgeving, wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Al onze installaties voldoen aan de NEN 1010 voorschriften en zijn geïnstalleerd volgens de geldende normen en eisen. U heeft hiermee ook direct een garantie van een jaar op al onze installaties.

InstallQ- erkend installatiebedrijf

Als in 2007 de Vestigingswet verdwijnt, is het voor opdrachtgevers (consumenten en zakelijke afnemers) lastig om een vakbekwame installateur te onderscheiden van een beunhaas. Met een erkenning van InstallQ kan ons installatiebedrijf laten zien dat wij in ieder geval de juiste kennis hebben om installatiewerk uit te voeren. U bent ervan verzekerd dat we adequaat opgeleide mensen in dienst hebben en dat onze kwaliteit met enige regelmaat wordt gecontroleerd door InstallQ.

Kenteq erkend leerbedrijf

Vakmannen zijn moeilijk te vinden, en alleen met de juiste vakmensen in huis kunnen wij een optimale kwaliteit garanderen. Als Kenteq erkend leerbedrijf kunnen wij mensen intern opleiden tot vakman. Zo dragen wij onze kennis en visie over op anderen. We investeren in vakmanschap en stimuleren een goede opleiding.

Zegelrecht (door netbeheerder Stedin)

Van Netbeheerder Stedin voeren wij zegelrecht. Dit zegelrecht geeft toestemming om het zegel in de meterkast te mogen verbreken en te vernieuwen. 

Laan van Heemstede 54
3297 AJ Puttershoek

Aangesloten bij